گردهمایی وین تک و نمایندگان عایق کویر یزد

• یکشنبه 10 آذر 1398 ساعت 12:5

اخبار => خبر شرکتها

گردهمایی گروه صنعتی آدوپن پلاستیک پرشین (وین تک) و نمایندگان شرکت عایق کویر یزد برگزار گردید. در این گردهمایی گروه صنعتی آدوپن پلاستیک پرشین (وین تک) و شرکت عایق کویر یزد که در تاریخ 29/08/1398 در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار گردید به تشریح فعالیتها و دستاوردهای وین تک و بر همکاری های جاری و آینده دو مجموعه تاکید گردید.
گردهمایی وین تک و نمایندگان عایق کویر یزد

این همایش که با هدف آشنایی بیشتر نمایندگان شرکت عایق کویر یزد با شرکت آدوپن پلاستیک پرشین و برند وین تک ترتیب داده شده بود، با حضور مدیران دو مجموعه و نمایندگان شرکت عایق کویر یزد در تاریخ 29/08/1398 در محل هتل اسپیناس پالاس تهران برگزار گردید.در ابتدای این همایش، به تشریح فعالیتهای شرکت آدوپن پلاستیک پرشین و برند وین تک پرداخته شد و اطلاعات فنی کامل و جامعی از محصولات تولیدی این شرکت به سمع و نظر میهمانان گرامی رسید.در ادامه مدیران عامل دو مجموعه ضمن قدردانی از تلاش های یکدیگر بر ارتقای سطح کیفی تولید در و پنجره های دوجداره UPVC و اهمیت این موضوع در صنعت در و پنجره دوجداره UPVC کشور تاکید نمودند و به تشریح اهداف و چشم اندازهای همکاری فیمابین دو مجموعه پرداختند.

ارسال نظر

ارسال